Controller welke firmware versie er op de camera/recorder staat. Een eenvoudige manier om dit te zien is met SADP.

Stap 2:
De chat functie op onze website heeft een automatische firmware bot, deze kan heel eenvoudig de juiste firmware voor u zoeken.

of zoek de juiste firmware via onze helpdesk
Voor de DVR
Voor de NVR
Voor de IP Camera

LET OP ! dit bestand is ingepakt. Een firmware bestand heet digicap.dav of digicap.mav
Alleen uitgepakte bestanden kunnen gebruikt worden voor een firmware update.

Log in op de recorder/camera door het juiste IP adres in de zoekbalk in te vullen.
Vervolgens logt u in onder het admin account met bijbehorend wachtwoord.

Wees er zeker van dat u de laatste plugin versie heeft anders gaat de firmware update niet werken.
(gebruik een webbrowser die de plugins ondersteund zoals internet explorer of chrome met de IEtab extensie)

Ga naar Configuratie -> Onderhoud en klik op “browse” om het firmware bestand (digicap.dav) op te zoeken.

Klik na het selecteren van de juiste firmware op “upgraden” om de firmware update te starten.

LET OP !! als er een verkeerde versie of een te grote stap in de firmware genomen wordt kan het zo zijn dat u een foutmelding krijgt “Firmware upgrade failed” bijvoorbeeld.
In sommige gevallen is het raadzaam om de recorder een goede reset te geven alvorens een update uit te voeren.