Controller welke firmware versie er op de camera/recorder staat. Een eenvoudige manier om dit te zien is met SADP.

Stap 2:
Zoek de juiste firmware via onze helpdesk

Voor de DVR
Voor de NVR
Voor de IP Camera

LET OP ! dit bestand is ingepakt. Een firmware bestand heet digicap.dav of digicap.mav
Alleen uitgepakte bestanden kunnen gebruikt worden voor een firmware update.

Ga naar “device management” en selecteer het tabblad “Server”.
Selecteer de recorder of camera en klik op “Remote Configuration”.

Ga vervolgens naar “System” -> “system Maintenance” en klik bij “Remote upgrade” op de 3 puntjes om de juiste firmware te selecteren.

Klik na het selecteren van het digicap.dav of digicap.mav op “Upgrade” om de firmware update te starten. De “Process” balk zal gaan lopen en als deze helemaal groen is, is de update geslaagd.
LET OP !! een firmwareupdate is een cruciaal iets, laat de pc even met rust tot dat de firmware update voorbij is. Dit kan 5 tot 10 minuten duren.