Controleer welke firmware versie er op de camera/recorder staat. Een eenvoudige manier om dit te zien is met SADP.

Stap 2:
Zoek de juiste firmware via onze helpdesk

Voor de DVR
Voor de NVR
Voor de IP Camera

LET OP ! dit bestand is ingepakt. Een firmware bestand heet digicap.dav of digicap.mav
Alleen uitgepakte bestanden kunnen gebruikt worden voor een firmware update.

Steek de USB stick met de firmware in de recorder en ga op de recorder naar “menu” en selecteer Maintenance/onderhoud.

Ga vervolgens naar “Upgrade” en selecteer het update bestand van de USB stick.

Daarna klikt u op “Upgrade” om de firmware update te starten.

Wat kan ik doen als mijn recorder/camera de firmware niet accepteert:

Probeer een firmware 1 versie boven de huidige firmware.
Probeer een andere upgrade methode (IVMS of USB).
Reboot de recorder/camera voor de firmware update.
Controleer of u de juiste firmware versie heeft.
Zorg ervoor dat het firmware bestand is uitgepakt.